Pui la cuptor cu sos de smantana

16 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui la cuptor cu sos de smantana
Pui la cuptor cu sos de smantana

2 fileuri de piept de pui, 2 pulpe (fara pielita si os), sare, piper, 80 g 
ceapa, 20g unt, 200 g smantana, 300 ml lapte, amidon sau faina pentru 

legat sosul, 300 g ciuperci, 5 fire tarhon, o cutie de boabe de porumb, 

grasime pentru uns tava.

Se freaca, carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smantana si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul.Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.