Rata la cuptor

18 septembrie 2012 Pasare  No comments

Rata la cuptor

Rata la cuptorO rata de peste 1 kg, 4 linguri de coniac, 1 pahar de vin alb sec, sare,
piper, sos condimentat.

Curatati bine pasarea, pudrati-o cu putina sare si piper, asezati-o intr-o punga obisnuita din carton pe care ati impregnat-o in ulei. Puneti rata in punga, inchideti-o si asezati-o in tava cuptorului potrivit de incins.Puneti o ceasca de ulei si tot atata apa si lasati friptura sa se friga incet. Intoarceti punga, mai adaugati grasime, daca apa s-a evaporat, si cand friptura s-a rumenit, indepartati punga.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.