Pulpa de curcan la tava

18 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pulpa de curcan la tava

Pulpa de curcan la tavaO pulpa de curcan de 1 kg, 3 oua fierte, o ceapa, piper, sare, mazare din 
conserva, 4-5 cepe de arpagic.

Desfaceti pulpa de curcan, scoateti osul si aplatizati carnea. Dati-i cu putina sare si piper. Asezati pe mijlocul bucatii ceapa calita si ouale fierte tari, curatate de coaja si taiate in jumatati. Rulati friptura, legati-o frumos cu ata din bumbac, stropiti-o cu ulei si puneti-o in tava cu grasime si putina apa la cuptor. Din timp in timp stropiti friptura cu sosul din tava si intoarceti-o sa se rumeneasca. Mazarea o puneti alaturi pe acelasi platou cu friptura, in mici tarte, intercaland si cepele de arpagic, pe care le-ati aurit in putina grasime. Indepartati ata de legatura si taiati friptura in felii.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.