Gogosari umpluti

27 septembrie 2012 Muraturi  No comments

Gogosari umpluti

Gogosari umpluti 1si 1/2kg de varza, 200 g de morcovi si telina, 150 g de ceapa, 100 g de 
ardei gras, 150 ml de ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru,

marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosari

Tocati varza si puneti-o intr-un vas cu 30 g de sare. Tocati ceapa, da-ti

pe razatoare zarzavatul si caliti-l in ulei 1-2 minute, dupa care adaugati 
ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Amestecati totul, puneti 
condimentele si lasati compozitia pe foc 5 minute. Umpleti gogosarii, 
acoperiti-i cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si puneti-i in 
borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 g) fierbeti-l in cateva clocote.
Cand s-a racit, turnati-l peste gogosari si legati cu celofan. 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.