-
Gogosari umpluti
27 septembrie 2012 Muraturi
-
Gogosari umpluti
ardei gras, 150 ml de ulei, o foaie de dafin, frunze de telina, cimbru,marar, 1/2 lingurita de piper macinat, sare, otet, 25 de gogosariTocati varza si puneti-o intr-un vas cu 30 g de sare. Tocati ceapa, da-ti
pe razatoare zarzavatul si caliti-l in ulei 1-2 minute, dupa care adaugatiardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Amestecati totul, puneticondimentele si lasati compozitia pe foc 5 minute. Umpleti gogosarii,acoperiti-i cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si puneti-i inborcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 g) fierbeti-l in cateva clocote.Cand s-a racit, turnati-l peste gogosari si legati cu celofan.
Leave a reply