Aperitiv de vinete si gogosari

19 septembrie 2012 Muraturi  No comments

Aperitiv de vinete si gogosari

Aperitiv de vinete si gogosari3 kg de vinete,3 kg gogosari, ½ l de ulei, otet de 9 grade.

 Curatati vinetele, spalati-le si taiati-le in rondele. Curatati gogosarii,apoi taiati-i in cuburi mici. Prajiti pe rand legumele cu ulei fierbinte pana prind o crusta aurie. Intre timp, spalati si opariti bine borcane mici. La 1 l de otet adaugati 1 ½ l de apa, 10 g de piper boabe si 75 g de sare si fierbeti totul in clocote 5 minute. In fiecare borcan mic puneti alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi completati lichidul cu uleiul din sos. Legati borcanele cu celofan si fierbeti-le pe baie de aburi 30 de minute.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.