Praz cu masline

19 martie 2012 Legume  No comments

Praz cu masline



1 legătură bună de praz, 150 g măsline, 3 Iinguri ulei, 1 linguriţă făină, 1 lingură bulion, 1 linguriţă oţet, sare.
Se curăţă prazul, se taie bucăţi şi se opăresc cu apă cu sare. Se încinge uleiul într-o cratiţă, se pune prazul scurs de apă şi se ţine până începe să se rumenească. Separat, se prăjeşte uşor făina cu o lingură de ulei, se stinge cu puţină apă, se adaugă bulionul şi o lingurită de oţet. Se toarnă sosul în cratiţa cu praz şi se dă la cuptor. Când este aproape gata se adaugă măslinele opărite câteva minute în apă clocotită. Se potriveşte de sare. Mâncarea se serveşte călduţă.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.