Ciuperci in aluat

26 aprilie 2012 Legume  No comments

Ciuperci in aluat


500 g ciuperci frumoase, 1 ou, 1/2 ceaşcă făină, 1/2 ceaşcă lapte, sare, 3 linguri untură sau ulei.

Se aleg ciupercile mijlocii, se rup picioarele, se spală şi se usucă bine cu un şervet. Se face un aluat de clătite dintr-un ou, făină şi lapte, se moaie ciupercile în aluat şi se prăjesc într-o cratiţă cu multă untură fierbinte ca să le cuprindă bine. Se rumenesc pe amândouă părţile, se presară puţină sare, se servesc fierbinţi.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.