Mancare de telina

19 martie 2012 Legume  No comments

Mancare de telina


 6 ţeline, 1 ceapă, 1 linguriţă făină, 1 lingură bulion, 1 linguriţă zahăr, 3 linguri ulei, pătrunjel verde tocat, sare. Se curăţă ţelina, se taie felii care se prăjesc cu puţin ulei. Se aşază în cratiţă. În tigaia în care s-a prăjit ţelina, se mai adaugă o lingură de ulei şi se rumeneşte o ceapă tocată; se pune făină, se stinge cu puţină apă, se adaugă bulion, sare şi zahăr. Se toarnă sosul peste ţelina din cratiţă şi se dă o jumătate de oră la cuptor. Mâncarea se serveşte răcorită, după ce s-a presărat deasupra pătrunjel verde tocat mărunt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.