Gulii inabusite

26 martie 2012 Legume  No comments

Gulii inabusite


6 gulii mijlocii, 1 lingură unt sau untură, 1 linguriţă zahăr, sare. 
Se aleg gulii tinere, se curăţă, se taie în două, apoi în feliuţe destul de subţiri. Se pun într-o cratiţă cu o lingură de unt sau de untură, o linguriţă de zahăr, sare şi două, trei linguri de apă. Se lasă să fiarbă înăbuşit, la foc mic, mişcând cratiţa din când în când, ca să nu se prindă de fund. Dacă este necesar, se mai adaugă puţină apă. Se servesc cu frigănele sau cu crochete.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.