Crenvursti cu maioneza

3 decembrie 2012 Aperitive  No comments

 

Crenvursti cu maioneza,ingrediente:

 


Cremvursti cu maioneza

  • 150 g maioneza,
  • 8-10 bucati  crenvursti,
  • 2 linguri vin,
  • tarhon.

Metoda  preparare reteta crenvursti cu maioneza:

Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamaie, ca sa fie putin mai picanta,se subtiaza cu vinul si se aromeaza cu tarhonul. Cremvurstii se introduc in apa clocotita (cat sa-i cuprinda) si, fara sa mai dea apa în clocot, se lasa 5-6 minute numai sa se infierbante. Se servesc imediat fierbinti (fara apa) in vas de portelan sau Jena, acoperiti, ca sa nu se raceascã. Sosul se serveste din sosiera. Maioneza se poate inlocui cu sos olandez, sos remulad, etc. Cremvurstii se pot servi cu mustar simplu sau cu hrean ras, proaspat,simplu sau asezonat cu sare, otet sau zeama de lamaie, putin untdelemn sau smantana si o lingurita de zahar.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.