-
Ardeii umpluti cu vinete
10 martie 2012
Diverse
-
Ardeii umpluti cu vinete12 ardei, 3 vinete mijlocii, 1 felie de pâine, 1 ceapă, 1 ou, 1 lingură făină, sare, piper, 2 linguri untură. Pentru sos: 500 g roşii, 1 linguriţă făină, 1 linguriţă zahăr, sare, 1 frunză de ţelină.Se scot cotoarele de la ardei şi se curăţă de seminţe. Se coc vinetele ca pentru salată, se toacă împreună cu puţin miez de pâine albă muiat în lapte şi o ceapă tocată, prăjită. Se adaugă un ou, sare, piper şi făină. Se umplu ardeii cu această compoziţie, se înmoaie capătul în puţină făină şi se prăjesc în untură, Se aşază în cratiţă cu un sos de roşii şi se dau la cuptor să fiarbă încet.
Leave a reply