Salata de pui gratar

20 februarie 2015 Aperitive  No comments

 

Salata de pui gratar, ingrediente:

 
Salata de pui cu ciuperci

  • 500g piept de pui fara os,
  • o legatura salata verde,
  • o legatura salata rosie,
  • 1 morcov potrivit,
  • cateva fire de patrunjel,
  • o ceasca iaurt,
  • zeama de la jumatate de lamaie,
  • 3-4 linguri ulei de masline,
  • 5-6 ciuperci mari.

Mod de preparare:

Salata de pui gratar se face in felul urmator: spalam pieptul de pui si il taiem bucati potrivite si il punem la prajit pe gratarul incins, alaturi de pui punem pe gratar si ciupercile curatate si spalate, intorcandu-le cu atentie pentru a nu se arde. Cand s-au patruns suficient le scoatem intr-un bol si le lasam impreuna sa se raceasca. Dupa racire le taiem in bucati potrivite pentru salata si le punem intr-un bol foarte incapator, amestecandu-le cu morcovii taiati subtiri, iar peste punem salatele spalate bine si taiate fasii. Facem un sos din iaurt, zeama de lamaie, uleiul de masline, putina sare si piper. Amestecam o parte din el cu salata obtinuta, oprind putin si pentru a decora salata alaturi de patrunjel. Pofta buna!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.