Spaghete cu oua si sos de rosii

5 mai 2012 Fainoase si diverse feluri cu branza  No comments

Spaghete cu oua si sos de rosii

400 g spaghete, 3 ouă, 1 Iingură unt, 1 lingură brânză. 

Pentru sos: 500 g roşii, 1 linguriţă zahăr, unt proaspăt cât o nucă.

Se fierb spaghetele în apă cu sare, se scurg şi se amestecă cu o lingură de unt. Se fierb ouăle răscoapte. Din timp se pregăteşte un sos de roşii, foarte picant. Se unge bine cu unt o formă rezistentă la foc, se pune un rând de spaghete, unul de felii de ouă şi câteva linguri de sos. Se continuă până se umple forma. Se presară brânza rasă şi se dă la cuptor să se rumenească.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.