Omleta cu creier

3 decembrie 2012 Retete rapide  No comments

Omleta cu creier
Omleta cu creier

5-6 oua, 100 g creier, o ceapa mica, 25 g unt sau o lingura de 
untdelemn, sare, piper, patrunjel. 

Intr-o craticioara, ceapa taiata marunt se caleste un minut,in unt sau untdelemn. Se adauga creierul de porc sau vitel, taiat în felii de 1 cm grosime si care se vor aseza peste ceapa si se vor cali cate 5 min pe fiecare
parte, la foc mijlociu, ca sa nu se arda ceapa. Se trage apoi cratita de pe foc,se presara creierul cu un varf de lingurita cu sare, un varf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt si se lasa la cald pe un vas cu apa fierbinte pana se pregateste omleta. Creierul se rastoarna peste omleta, aceasta se impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina branza.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.