Caltabos de porc

3 decembrie 2012 Retete craciun  No comments

Caltabos de porc
Caltabos de porc1000 g carne tocata de porc,1000 g grasime de porc,inima porc,plamani porc,intestinul gros porc spalat ,bine curatat,cimbru ,sare,piper,3-5 cepe calite,300 g orez fiert,coriandru.
Se fierb inima si plamanii porcului,dupa care se dau prim masina de tocat carnea , impreuna cu carnea de porc si grasimea.La compozitia rezultata se adauga ceapa calita si orezul fiert si se amesteca foarte bine.Se adauga sarea,piperul,cumbrul si coriandrul.Cu compozitia nou obtinuta se umple intestinul de porc legand ambele capete cu ata.Se pune la fiert intr-o oala in care apa este deja fiarta,din timp in timp trebuie intepat pentru a nu permite formarea de bule de aer.Se va fierbe circa 60-80 minute.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.