-
Caltabos de porc
3 decembrie 2012 Retete craciun
-
Caltabos de porc
1000 g carne tocata de porc,1000 g grasime de porc,inima porc,plamani porc,intestinul gros porc spalat ,bine curatat,cimbru ,sare,piper,3-5 cepe calite,300 g orez fiert,coriandru.
Se fierb inima si plamanii porcului,dupa care se dau prim masina de tocat carnea , impreuna cu carnea de porc si grasimea.La compozitia rezultata se adauga ceapa calita si orezul fiert si se amesteca foarte bine.Se adauga sarea,piperul,cumbrul si coriandrul.Cu compozitia nou obtinuta se umple intestinul de porc legand ambele capete cu ata.Se pune la fiert intr-o oala in care apa este deja fiarta,din timp in timp trebuie intepat pentru a nu permite formarea de bule de aer.Se va fierbe circa 60-80 minute.
Leave a reply