Budinca de gris

10 februarie 2012 Prajituri  No comments

      
     Budinca de gris

     Ingrediente:
      4 oua, 200 g de zahar, 200 g de alune sau miez de nuca, 1 portocala, 25 g de unt, o lingura de dulceata din coji de portocale, 100 g de gris

      Mod de preparare:

 Spalati si stergeti bine portocala, dupa care ii stoarceti sucul. Separati galbenusurile si frecati-le cu zahar intr-un castron. Adaugati in aceasta crema alunele sau nucile sfarimate (nu macinate), apoi sucul si coaja de portocala dupa gust si grisul. Omogenizati compozitia. Bateti albusurile spuma tare si incorporati-o in amestec putin cite putin. Ungeti cu unt un vas de Jena, puneti compozitia si coaceti la cuptor potrivit 25 de minute.

   

   

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.