Manatarci la tigaie

28 mai 2018 Retete rapide  No comments

Manatarci la tigaie, ingrediente:

  • 1 kg manatarci proaspete,
  • 50 g unt,
  • 4-5 linguri ulei masline,
  • 5-6 catei usturoi,
  • patrunjel verde,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare:

Manatarci(hribi) la tigaie

Manatarcile se curata foarte bine evitand pe cat posibil folosirea excesiva a apei, apoi le vom taia in suvite de 2-3 cm, inclusiv coditele. Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul si adaugam untul amestecand pentru a favoriza topirea rapida. SE VA FOLOSI TEMPERATURA MINIMA. Dupa care adaugam manatarcile taiate anterior si le lasam sa fiarba in suc propriu pana se elimina toate lichidele continute, dupa care adaugam dupa gust sare si piper. In momentul in care manatarcile incep sa se prajasca punem si usturoiul pisat sau tocat marunt si le mai lasam la foc circa 5-10 minute. Cand sunt gata adaugam si patrunjelul tocat marunt pentru savoare. Pofta buna!

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.