Rulada din carne

28 noiembrie 2012 Aperitive  No comments

    Rulada din carne

 Rulada din carneBucati mici de friptura, 2 cartofi cruzi, o felie de paine, lapte, ceapa,
2 oua, sare, piper, patrunjel verde, sos condimentat.

Da-ti prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi,

o felie de paine inmuiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie. In 
compozitie adaugati 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat.
Ungeti o forma de chec, puneti pasta obtinuta si dati-o la cuptorul cu foc 
mic. Stropiti preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cand acesta se 
aureste (prinde coaja) inchideti focul. Dupa cateva ore, taiati aceasta 

delicioasa rulada de carne in felii subtiri.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.