Pui cu sos ca la Buzau

13 septembrie 2012 Pasare  No comments

Pui cu sos ca la Buzau

Pui cu sos ca la Buzau2 pui potriviti, 150 g de unt, 4 rosii mari, o capatana de usturoi, sare,
piper, ½ l de vin alb.

Se taie puii in bucati potrivite. Intr-o cratita se pun 100 g de unt  la foc mic si bucatile de carne se auresc frumos. Cand acestea s-au aurit pe toate partile, se pune usturoiul nepisat. Se lasa focul mai mic, se pune 1  pahar de apa, se potriveste de sare si piper, apoi vasul se acopera. Dupa 25 de minute de fierbere, se pun vinul alb, rosiile, curatate de pielite, si se mai fierbe inca 10-15 minute. In continuare, bucatile de carne se
scot pe un platou cald, se ia vasul de pe foc si se pune restul de unt, batand bine cu telul. Trecut prin strecuratoare, sosul este turnat peste carne si preparatul poate fi servit.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.