-
Pastrav cu miez de nuci
13 iunie 2012
Peste
-
Pastrav cu miez de nuci
2 pastravi cam de 300 g fiecare,20-50 g miez de nuca, faina, 20 ml rom, 10 g unt, sare, piper.
Curatati pastravul, clatiti-l sub un jet de apa rece si uscati-l cu hartie absorbanta.Dati sare si piper in interior, treceti pastravii prin faina si scuturatii usor, tinandu-i de coada, pentru a elimina excesul de faina.Intr-o tigaie mere, faceti spuma untul incins si prajiti pastravii,intorcandu-i pe ambele parti.Scoateti pestele si asezati-l pe hartie absorbanta pentru a se scurge de grasime, apoi asezati-l pe un platou.Adaugati in tigaie untul ramas si miezul de nuca tocat mare;stropiti cu rom si lasati-l sa se evaporeze la foc puternic.Turnati sosul obtinut peste pastrav si aduceti-l la masa fierbinte.
Leave a reply