Medalion din piept de pasare

31 august 2012 Pasare  No comments

Medalion din piept de pasare

Medalion din piept de pasare1 piept de gaina fiert, 3 linguri de pesmet, o cescuta cu lapte, 1 
galbenus, o lingura de smantana, 5 linguri de ulei, o lamaie, o lingura de 

faina, sare, piper

Da-ti prin masina de tocat pieptul de pasare fiert, apoi combinati-l cu pesmetul inmuiat in putin lapte (apa), adaugati galbenusul, smantana, sare si piper dupa gust. Omogenizati compozitia, faceti apoi mici medalioane 
rotunde, groase de 1-2 cm., dati-le prin faina si rumeniti-le pe ambele parti in uleiul fierbinte. Asezati-le pe platou, decorati-le cu cite o felie subtire de lamaie. 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.