Margarete cu branza

10 decembrie 2012 Retete rapide  No comments

 

Margarete cu branza, ingrediente:

Margarete cu branza

 

  • 4 felii franzela de 2 cm grosime ,
  • 200 ml lapte,
  • 4 oua,
  • 50 g cascaval sau parmezan ras,
  • 50 g unt sau untdelemn,
  • 50 ml smantana.

Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcandu-se pe ambele parti pana cand il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cate un cuib in mijlocul fiecarei felii (apasind cu dosul unei linguri), in care se sparge cate un ou; se presara cu parmezan si se pun bucatele de unt pe fiecare felie.Vasul se introduce in cuptorul fierbinte, cu 10-15 minute inainte de servire, ca sa se coaguleze ouale si sa se rumeneasca putin deasupra. Cand se scot din cuptor se imparte smantana pe fiecare felie. Se servesc fierbinti .

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.