Conopidã cu maionezã

5 februarie 2012 Diverse  No comments

Conopidã cu maionezã

Ingrediente:

600-800 g conopidã, 300 g maionezã, 100 ml smîntînã, mãrar, pãtrunjel.

Mod de preparare:

Conopida se fierbe si se strecoarã. Maioneza obisnuitã se amestecã facultativ cu smîntîna, potrivindu-se gustul cu sare, acrealã si mustar, ca sã fie mai picantã, dupã care se amestecã usor cu conopida, prin rãsturnare, ca aceasta sã nu se deformeze. Pentru aromã, se pune neapãrat în maionezã mãrar tãiat mãrunt. Se aranjeazã pe platou si se presarã mãrar sau pãtrunjel tãiat mãrunt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.