Toba de porc

19 decembrie 2012 Retete craciun  No comments

 

Toba de porc, ingrediente:

 


Toba de porc

  • 500 g carne slaba de porc,
  • 2 picioare de porc,
  • 2 rinichi,
  • 2 urechi,
  • limba ,
  • inima,
  • jumatate de cap,
  • 100-150 g soric,
  • 2-3 capatani de usturoi,
  • sare,piper,
  • 2-3 foi dafin,
  • 1 burta porc.

Metoda  preparare reteta toba de porc:

Seara punem burta la inmuiat in apa rece si spalam foarte bine rinichi ,pe care ii si lasam in apa cu otet pana a doua zi.Jumatatea de cap,urechile,picioarele si inima se fierb in apa cu sare,piper si foi de dafin pana cand se desprinde carnea de pe oase.Carnea ,rinichi,soricul si limba se fierb pana la inmuiere,lasam sa scada zeama incat sa fie 50-50 cu carnea si chiar mai putin.Limba trebuieste curatata de pielita.Pisam bine usturoiul ,apoi taiem toata carnea bucatele ,pe care le frecam cu usturoi,piper ,sare.Umplem burta de porc ,cu umplutura rezultata si cu zeama,apoi o coasem si o fierbem in apa sarata cam 20 minute.La racire o punem intre doua tocatoare pe care asezam o greutate pentru a lua forma de toba.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.