Cremes

7 ianuarie 2014 Prajituri  No comments

 

Cremes, ingrediente:

Cremes

 

  • 2 foi cremes
  • 2 budinci
  • 5 linguri faina
  • 2 gelatine
  • zahar pudra dupa gust(300 g )
  • 1l lapte  fiert
  • 1/2 l lapte pentru compozitie
  • 1 plic frisca
  • 1 margarina(unirea)

Metoda  preparare reteta cremes:

Se pun impreuna budincile, faina, gelatina si zaharul pudra. Peste compozitie se toarna laptele rece si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia, 1l lapte se pune pe foc la fiert, iar cand incepe sa fiarba se toarna compozitia de mai sus si se mesteca pana cand se ingroasa. Apoi se ia compzitia obtinuta si se raceste mestecand continuu in ea. Dupa racire, se pune un pachet de margarina (Unirea) si se amesteca pana in momentul in care margarina sa topit. Intre timp se face frisca. Se adauga frisca in compozitie si se amesteca. Frisca ii da cremei un gust mai fin.   Dupa omogenizarea compozitiei, se umplu foile si pe foia de deasupra se presara zahar pudra. Se taie in foma de romb si se serveste rece.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.